ŠKODA Holstebro

FORKÆL DIN ŠKODA MED ET VINTERTJEK OG BLIV KLAR TIL VINTEREN

Med et Vintertjek gennemgår vi din ŠKODA, så hele familien bekymringsfrit kan køre vinteren i møde. Vi kontrollerer bl.a. motorrum, undervogn og elektronik og sikrer, at dæk og dæktryk kan transportere hele familien sikkert rundt uanset vejret. Med et Vintertjek sørger vi også for, at der ikke er utætheder i motorrummet, og at støddæmpere fungerer, som de skal.

 

INKLUDERET I PRISEN

 • Kontrol af kølesystem og kølevæske stand (utætheder)
 • Kontrol af motorolie stand
 • Kontrol af batteri (visuelt)
 • Sprinklervæske (påfyldning uden beregning)
 • Kontrol for utætheder
 • Kontrol af bremsevæske stand
 • Kontrol af bremser (visuelt belægning rør og slanger)
 • Kontrol af udstødning og ophæng
 • Kontrol af støddæmpere (utætheder)
 • Kontrol af dækkenes tilstand og tryk (inklusiv reservehjul/dæk-kit)
 • Kontrol af visker/sprinkleranlæg og viskerblade
 • Kontrol af lys og lygter
 • Kontrol af anhængertræk el-stikdåse

Prisen er garanteret maks. pris og løber minimum t.o.m 31.03.20. Gælder udvalgte ŠKODA-servicepartnere.

Book Vintertjek

 

KONTROL OG RENS AF FORRESTE OG BAGERSTE BREMSER

Skal hele familien samles i bilen, går man sjældent på kompromis med sikkerheden. Vil du være sikkert kørende, anbefaler vi, at dine bremser kontrolleres og renses, så du undgår unødigt slid, med bremseevner i topform.

Kontrol og rens af forreste og bagerste bremser koster 995 kr.

 

RESERVEHJULS VÆRKTØJSKIT

For at du kan drage sikkert afsted i det kolde og barske vejr, kontrollerer vi med et Vintertjek dækkenes tilstand og tryk - inklusive reservehjul (hvis man har et reservehjul). Skulle uheldet være ude og behovet for dit reservehjul opstå, er du altid på den sikre side med et reservehjuls værktøjskit fra kun 585 kr. Indeholder, trækkrog, fastnøgle, donkraft og er pakket i en flamingoindsats.

Har du ikke et reservehjul, kan du spørge din forhandler, eller du kan vælge at bruge et overskydende sommer- eller vinterhjul som reservehjul om vinteren og omvendt om sommeren. Dog skal du være opmærksom på, at denne løsning betyder, at du skal sænke farten og kun bør køre i en meget begrænset periode, før du får skiftet til ens dæk.

 

SIKKERHEDSPAKKE

Står den på juleferie, skitur eller noget helt tredje uden for Danmarks grænser til vinter? Så skal du være opmærksom på, at du samtidig krydser grænsen for nye regler og love. Syd for grænsen i Tyskland er det fx et krav, at du har refleksveste i bilen, så du er synlig, hvis du havarerer og bliver nødt til at stige ud af din ŠKODA på motorvejen. Her er advarselstrekant også et krav, og mangler du dette udstyr, kan det udløse en bøde.

Sikkerhedspakke 295 kr.

Indeholder advarselstrekant, 2 sikkerhedsveste og førstehjælpskit

Køb pakken her

 

TOP OP OLIE

Med et Vintertjek kontrollerer vi din motoroliestand inden ferien, og har du ikke helt nok motorolie til turen, kan du købe en Top Op Olie til 199 kr. per liter.

 

HUSK AT KØBE UDSTYR TIL VINTEREN

Er din bil klar til vinter? Se udvalget af tilbehør til din bil på på ŠKODA Webshop. På vores webshop er du altid helt opdateret på det nyeste merchandise til din ŠKODA. Husk, at du også kan købe nye vinterhjul, hvis de gamle er ved at være slidte.

Besøg ŠKODA Webshop

 

Lad ikke vinterforberedelserne komme bag på dig, så book dit Vintertjek i god tid. Vi står klar til at tage imod dig, hvis du har brug for rådgivning til, hvordan du gør din ŠKODA vinterklar.