Škoda Holstebro

Nyheder

Se de sidste nyheder fra Škoda her

Skoda udmærker sig i Årets Brugtbil

For første gang nogensinde i Årets Brugtbil har et bilmærke både en elbil og en brændstofbil i finalen. Škoda Enyaq og Škoda Octavia dyster mod hinanden og tre andre biler.

Børnecykelløb får familier op på sadlen i dagligdagen

Børn cykler mindre og mindre i hverdagen, men Škoda BørneTour bidrager til at vende udviklingen. Næsten halvdelen af de deltagende familier er blevet inspireret til at bruge cyklen mere i dagligdagen.

Ladeboks til 0 kr. med privatleasing

Privatleasing har aldrig været mere populært. I marts udgjorde privatleasede biler hele 24 procent af nyregistreringerne herhjemme. Nu gør Škoda det endnu mere attraktivt at privatlease en elbil.

Skodas nye elbil hedder Epiq

Škoda har navngivet sin mindste elbil, som får verdenspremiere i 2025. Škoda Epiq er en lille SUV, der trods en længde på kun 4,1 m får plads til fem personer og et bagagerum på 490 liter. Rækkevidden

Pressemeddelelse

Midt- og vestjyske bilhuse fusionerer for at ruste sig til fremtiden

Danske priser på ny Skoda Superb

Den nye Škoda Superb koster fra 419.995 kr. og får danmarkspremiere sidste weekend i maj. Merprisen for stationcaren Combi med et bagagerum på hele 690 liter er kun 10.000 kr.

Privatleasing eller køb? Se fordele ved privatleasing

Du kan købe Škoda Enyaq Premium fra 349.995 kr. Men du kan også få Škodas populære elbil med attraktiv privatleasing fra 4.499 kr. om måneden. Her kan du blive klogere på fordelene ved privatleasing.